Begagnade iPhones, iPads och Macbooks – Läs om fördelarna med att köpa begagnad IT!

Det finns många fördelar med att köpa begagnade iPhones, iPad eller Macbook. För det första är priset lägre än för nya enheter. Dessutom är det bra för miljön att återanvända en befintlig enhet i stället för att köpa en ny. Våra begagnade iPhones, iPads eller MacBooks passerar alltid igenom en noggrann process med kontroll och rengöring av en professionell tekniker, så du kan vara säker på att du får en fungerande och ren enhet.

Att köpa en begagnad enhet är ett sätt att spara pengar och få tillgång till fantastisk teknik. Här ska vi titta på några av fördelarna med att köpa begagnade Appleenheter.

Spara pengar

Om du vill spara pengar och ändå få den senaste tekniken är det ett utmärkt alternativ att köpa en begagnad enhet. Besparingarna på en begagnad iPhone, iPad eller Macbook jämfört med enheter av samma generation kan vara betydande, och med vår garanti eller, AppleCare+ eller AppleCare Protection Plan är din investering skyddad mot oavsiktliga skador.

Begagnade Appleprodukter är av hög kvalitet

Appleprodukter är kända för sin höga kvalitet och tillförlitlighet. De är gjorda för att hålla länge, de är lätta att använda och underhålla. Du kan ansluta till andra enheter med dem. Appleprodukter har en bra batteritid vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att ladda den varje dag.

Begagnade Appleprodukter är miljövänliga

Apples produkter är utformade för att kunna återvinnas och renoveras. Om du letar efter ett sätt att hjälpa miljön är det ett bra sätt att köpa begagnade Appleprodukter. Apple använder miljövänliga material vid tillverkningen av sina enheter, och utformningen av dem med delar som är lätta att återvinna gör återvinningen enklare. Dessutom kan många begagnade Appleenheter renoveras så att de är lika bra som nya!

En begagnad enhet är mer miljövänlig

Att köpa en begagnad enhet är mer miljövänligt. Vid köp av en begagnad enhet är den ursprungliga produkten använd, men den är fortfarande tillräckligt bra för att säljas som en begagnad modell.

Begagnade enheter har samma funktionalitet som sina nyare motsvarigheter

När du köper en begagnad iPhone eller iPad har den exakt samma funktionalitet som de nyare versionerna. Skillnaden ligger i enhetens skick. Den begagnade enheten kan ha lite slitage, till exempel repor på skärmen eller höljet. Den kan också sakna vissa tillbehör som följde med den ursprungligen när den var ny (t.ex. hörlurar). Detta är dock mindre detaljer som inte påverkar prestandan eller glädjen av att använda enheten.

Begagnade enheter kan ha lite slitage, men de är fortfarande mycket användbara

Begagnade enheter kan ha lite slitage, men de är fortfarande mycket användbara. De kan ha några repor på skärmen eller kroppen, men de är fortfarande mycket användbara. De kan ha några mindre problem, men är fortfarande mycket användbara.

Begagnade Apple-enheter (som iPhones och iPads) kan hittas för en bråkdel av kostnaden för nya, vilket innebär att du kan få en utmärkt enhet för mindre än hälften av vad det skulle kosta att köpa nytt!

Om du skaffar ett utökat garantiskydd kan du minimera risken när du köper en begagnad enhet

Förlängd garanti är ett användbart tillägg som kan hjälpa dig att minimera risken när du köper en begagnad enhet. Många enheter har en begränsad garanti på ett år, vilket kanske inte räcker för att täcka alla skador som kan uppstå vid normal användning.

Den utökade garantin kan täcka oavsiktliga skador, fysiska skador och förlust eller stöld samt andra möjliga problem med din enhet.

Du bör också vara medveten om att vissa försäkringsbolag erbjuder en extra försäkring för utökad garanti från Apple om du redan har betalat för AppleCare+.

Att köpa en begagnad telefon är ofta bättre än att köpa en ny telefon på kontrakt

I det här avsnittet får du veta mer om de många fördelarna med att köpa en begagnad iPhone, iPad eller Macbook. Du får också en uppfattning om vad du ska titta efter när du köper en begagnad enhet.

Låt oss börja med det mest uppenbara: att köpa en begagnad telefon är ofta bättre än att köpa en ny telefon på kontrakt. Om du funderar på att skaffa din första smartphone finns det många alternativ – men ett av de bästa sätten att se till att din månadsräkning inte skjuter i höjden är att köpa en olåst enhet som fungerar med alla operatörers SIM-kort (det lilla chip som finns i de flesta mobiltelefoner). Detta ger dig större rörlighet och frihet än om du är bunden av ett avtal med en operatör, och du får också mer flexibilitet när det är dags att uppgradera när det gäller vilken tjänsteleverantör du väljer.

Att ta med sig: Att köpa en begagnad enhet ger dig möjlighet att spara pengar samtidigt som du får tillgång till bra teknik

Du kan spara pengar och ändå få tillgång till fantastisk teknik. Du kan behöva ägna lite tid åt att leta efter rätt enhet och se till att den passar dina behov, men med rätt forskning och planering blir detta enkelt!

Don't be a stranger.
Sign up och få 5% i rabatt på ditt nästa köp!

Var även först med att få alla sköna deals.

Genom att anmäla dig godkänner du vår integritetspolicy.