Skoldatorer – Det hållbara valet för era elever och dessutom till en bråkdel av nypriset

Det kan vara dyrt att köpa nya skoldatorer men tänk om det fanns ett billigare sätt? Tänk om du kan köpa återanvänd IT-utrustning till halva priset mot ny? Den här artikeln handlar om varför du inte alltid är nödvändigtvis ska köpa ny IT-utrustning så som dator, mobiltelefon, surfplatta. Det finns många alternativa alternativ för dig att få tag på IT-utrustning av högsta kvalitet till ett överkomligt pris. Är du ute efter en skoldator? Det finns en mängd olika modeller att välja på och det kan vara svårt att hitta rätt. Det är mycket att hålla reda på men vi hjälper dig att välja! I vårt sortiment finner du prisvärda rekonditionerade kvalitetsdatorer som passar utmärkt för skolundervisning.

Ett kostnadseffektivt alternativ

Det är dyrt att köpa ny IT-utrustning. Att köpa återanvänd IT-utrustning kan däremot vara ett utmärkt sätt att få högpresterande teknik till en bråkdel av priset.

Många företag och skolor vänder sig nu till marknaden för begagnad utrustning för sina tekniska behov. Utrustningen är ofta i utmärkt skick och kommer från företag som håller på att uppgradera sin teknik. Genom att köpa begagnad IT-utrustning kan du minska kapitalutgifterna, vilket är en lockelse för många företag.

Processen för återtillverkning

  • Det första steget i processen för återtillverkning är att demontering av utrustningen.
  • Därefter rengör och testar en tekniker alla interna komponenter för att säkerställa att de är lämpliga för återanvändning.
  • Slutligen, efter att delarna är rengjorda och testats, sätts de tillbaka i ett nytt hölje och/eller chassi av våra experttekniker. Detta garanterar att du får en fabriksfräsch dator utan att betala för en sådan!
  • Läs om vår process

Förläng livslängden på din IT-utrustning

Ett av de bästa sätten att spara pengar på din IT-utrustning är att förlänga livslängden på din befintliga IT-utrustning. Det är viktigt att göra det eftersom det gör att du kan fortsätta att använda din befintliga teknik och spara pengar på så sätt.

Om du köper begagnade datorer, mobiltelefoner, surfplattor, servrar, skrivare och andra kontorsdatorer kan du potentiellt förlänga deras livslängd. Detta med många år mer än vad de skulle ha hållit om de fortfarande var i drift. I vissa fall handlar det om så länge som 5 eller 10 år längre än om de hade behållits som nya enheter i stället för att säljas vidare för återförsäljning när ägarna i stället ville ha något som var bättre lämpat för deras behov eller krav!

Att ta med sig: “Renoverad” innebär att en utrustning är renoverad helt och hållet för att uppfylla eller överträffa standarderna för ny utrustning

Så vad kan du dra av detta? “Renoverad” är att en utrustning är renoverad helt och hållet för att uppfylla eller överträffa standarderna för ny utrustning.

Renoveringsprocess innebär att enheten är testad, reparerad och packas om. Den är testad enligt samma standarder som nya enheter, och är levererad med en garanti som är lika bra som ett helt nytt köp och kostar vanligtvis mycket mindre än att skaffa något helt nytt.

En renoverad dator kan t.ex. ha varit en retur från en kund eller en försäljning av en öppen låda. Den är fullständigt kontrollerad av tillverkaren och fungerar garanterat lika bra som en ny utrustning. När du köper renoverad utrustning ska du se till att kontrollera garantin för att bekräfta att den motsvarar en helt ny enhet.

Hej miljöhjälte!

Registera dig och få 5% i rabatt på ditt nästa köp!

Var även först med att få alla sköna deals.

Genom att anmäla dig godkänner du vår integritetspolicy.