MILJÖ- OCH KVALITETSPOLICY

ReuseIT miljö- och kvalitetspolicy

Vi bedriver ett engagerat kvalitets- och miljöarbete där hänsyn till miljön är grundläggande för allt som sker inom vår verksamhet. Grundtanken i det arbete vi utför är att återanvända mesta möjliga av den utrustning som vi hanterar och målsättningen att på den nordiska marknaden vara det självklara valet för miljöriktiga, säkra samt tjänster & produkter.

Grunden för vårt arbete är vår strävan att bli ett ännu bättre företag. Vi skall vara våra kunders första val genom att vara flexibla, effektiva, ha korta beslutsvägar och vara tillgängliga.
Med ett engagerat miljötänkande och en god planering skapar vi en bättre miljö för anställda, företag och samhälle.

  • Vi arbetar aktivt för en hållbar utveckling.
  • Vi lyssnar på våra kunder och partners för att tillgodose deras krav.
  • Vi följer fortlöpande upp vår verksamhet och fattar beslut om löpande förbättringar.
  • Vi säkerställer att medarbetarna har nödvändig kompetens och befogenheter.
  • Vi följer lagar och förordningar.

Vi stödjer:

Skick

Vilket skick håller produkterna?

Vi säljer professionellt renoverade datorer, mobiler och tablets hos oss på www.reuseit.se. Alla våra produkter är grundligt genomgångna, testade och renoverade av våra erfarna tekniker. De begagnade produkterna vi säljer är i mycket bra skick och våra kunder säger ofta att produkterna ser nya ut även om de har varit använda tidigare under något eller några år. Om det förekommer kosmetiska fel utöver normalt slitage så anges det i produktbeskrivningen. Eftersom de har använts tidigare kan det finnas repor eller bucklor i enhetens chassi. Varje renoverad produkt vi säljer är unik. Vårt mål är att återanvända största möjliga del av inkommande enheter och därför erbjuder vi möjligheten att köpa produkter under tre olika graderingar: ’synligt använt’, ’lite använt’ och ’så bra som nytt’. Alla produkter i vår webshop anger tydligt skicket. Vi erbjuder dessutom alltid 14 dagar öppet köp.

Välj vilken enhet som passar dig

Hos oss kan du själv bestämma vilken enhet du vill ha och i vilket skick. Ett alternativ är naturligtvis att sätta ett skal runt enheten så att repor eller bucklor inte längre syns. Produkter med villkoret ’synligt använt’ säljs till reducerat pris. Så det är bara att välja vad du föredrar!

Okej skick

Fullt funktionella produkter men med tydliga tecken på slitage såsom djupare repor, bucklor och märken. Repor på skärmen samt små färgskiftningar på förekommer.

Bra skick

Fullt funktionella produkter men med slitage. Det förekommer synliga tecken på användning, så som repor och skrapmärken. Skärmen kan ha ytliga repor men är fri från sprickor.

Mycket bra skick

Sparsamt använda produkter bra skick. Här kan du förvänta dig en produkt med mycket små tecken på användning. Inga, eller få minimala repor och andra märken på chassi.

Nyskick

Helt nya oanvända produkter.
Läs mer om skick
Stäng