SÄLJ TILL OSS

Bidra till en hållbar konsumtion – sälj din IT-utrustning till oss!

Vi sätter värde på begagnad IT-utrustning. Med mångårig erfarenhet och stor kunskap om andrahandsmarknaden inom IT kan vi finna nya möjligheter för begagnad utrustning. Med säker IT-hantering som specialitet erbjuder vi unika lösningar och tjänster. Nyckelord i vår verksamhet är säkerhet, kompetens och kvalitet. Vårt arbete bygger på en strävan att göra nytta för miljön och vi arbetar aktivt med att minska den klimatpåverkan som nytillverkning av IT-utrustning innebär. Vi löser säkerhetsradering av information, säker logistik och upphämtning. Mervärde för naturen och ditt företag.

Hur går vi tillväga?

• Gör en inventering av din IT-utrustning.

• Vi värderar utrustningen och återkopplar till er.

• Efter överenskommelse hämtar vi utrustningen i säkerhetsskåp, säkerhetsraderar enligt GDPR, återrapporterar och ni får ersättning för utrustningen.

Inköp/återtag av IT Företagsuppgifter

Skick

Vilket skick håller produkterna?

Vi säljer professionellt renoverade datorer, mobiler och tablets hos oss på www.reuseit.se. Alla våra produkter är grundligt genomgångna, testade och renoverade av våra erfarna tekniker. De begagnade produkterna vi säljer är i mycket bra skick och våra kunder säger ofta att produkterna ser nya ut även om de har varit använda tidigare under något eller några år. Om det förekommer kosmetiska fel utöver normalt slitage så anges det i produktbeskrivningen. Eftersom de har använts tidigare kan det finnas repor eller bucklor i enhetens chassi. Varje renoverad produkt vi säljer är unik. Vårt mål är att återanvända största möjliga del av inkommande enheter och därför erbjuder vi möjligheten att köpa produkter under tre olika graderingar: ’synligt använt’, ’lite använt’ och ’så bra som nytt’. Alla produkter i vår webshop anger tydligt skicket. Vi erbjuder dessutom alltid 14 dagar öppet köp.

Välj vilken enhet som passar dig

Hos oss kan du själv bestämma vilken enhet du vill ha och i vilket skick. Ett alternativ är naturligtvis att sätta ett skal runt enheten så att repor eller bucklor inte längre syns. Produkter med villkoret ’synligt använt’ säljs till reducerat pris. Så det är bara att välja vad du föredrar!

Okej skick

Fullt funktionella produkter men med tydliga tecken på slitage såsom djupare repor, bucklor och märken. Repor på skärmen samt små färgskiftningar på förekommer.

Bra skick

Fullt funktionella produkter men med slitage. Det förekommer synliga tecken på användning, så som repor och skrapmärken. Skärmen kan ha ytliga repor men är fri från sprickor.

Mycket bra skick

Sparsamt använda produkter bra skick. Här kan du förvänta dig en produkt med mycket små tecken på användning. Inga, eller få minimala repor och andra märken på chassi.

Nyskick

Helt nya oanvända produkter.
Läs mer om skick
Stäng