ReuseIT

Återanvändning av IT-produkter

Hyr din IT-utrustning

Häng med i utvecklingen

Funderar du på att hyra en dator? ReuseIT erbjuder alla typer av IT-produkter till låga månadspriser och snabba leveranser. Välj mellan 12, 24 eller 36 månaders avtalstid och betala månadsvis eller kvartalsvis. Vi levererar över hela Sverige och det är snabbt och enkelt att hyra datorer av oss. Vår allriskförsäkring täcker alla skador och stölder som eventuellt kan uppstå.

ReuseIT.se hanterar den returnerade utrustningen säkert och hållbart för att sedan säljas vidare för återanvändning. På så vis kan vi ge tekniken ett längre liv vilket gör er till en del av en cirkulär och hållbar affärsmodell. Lösningen passar för organisationer som vill ta del av ny teknik, utan att binda kapital, allt till en låg och fast månadskostnad. Kostnadseffektivt och bra för miljön.

Hyr era laptops, datorer eller surfplattor till skolan, mässor, events eller konferenser.

Allt fler företagare och verksamheter blir allt mer medveten om vikten av en stark likviditet. Vill du slippa binda kapital och anstränga din likviditet? Då kan det vara bättre att finansiera utrustning och lösningar externt istället för med egna likvida medel. Finansiering via Release används när man har behov av en viss typ av utrustning men inte nödvändigtvis behöver äga den.

Hyra är en finansieringsform som lämpar sig väl för utrustning där den tekniska utveckling går snabbt eller som där det är vanligt med uppgraderingar och tillägg som t ex IT, telefoni, kaffemaskiner eller print och kopieringsmaskiner. Hyra är i dag den vanligaste finansieringsformen då företag och verksamheter inte vill använda sin likviditet för finansierbara investeringar.

Intresseanmälan (endast företag/organisationer)

Under avtalstiden

 • Kan utrustningen enkelt uppgraderas eller utökas
 • Kan utrustningen bytas ut

Efter avtalstiden

 • Kan kunden återlämna utrustningen
 • Köpa utrustningen till marknadsvärde
 • Förlänga avtalet

Fördelar

 • Snabb och enkel finansiering
 • Enkelt att budgetera
 • Bra för cashflow/likviditet
 • Kontraktstiden kan spegla livslängden på ett optimalt sätt
 • 100 % avdragsgill
 • Enkelt att uppdatera till nya versioner utan att ny investering behöver göras

Skick

Vilket skick håller produkterna?

Vi säljer professionellt renoverade datorer, mobiler och tablets hos oss på www.reuseit.se. Alla våra produkter är grundligt genomgångna, testade och renoverade av våra erfarna tekniker. De begagnade produkterna vi säljer är i mycket bra skick och våra kunder säger ofta att produkterna ser nya ut även om de har varit använda tidigare under något eller några år. Om det förekommer kosmetiska fel utöver normalt slitage så anges det i produktbeskrivningen. Eftersom de har använts tidigare kan det finnas repor eller bucklor i enhetens chassi. Varje renoverad produkt vi säljer är unik. Vårt mål är att återanvända största möjliga del av inkommande enheter och därför erbjuder vi möjligheten att köpa produkter under tre olika graderingar: ’synligt använt’, ’lite använt’ och ’så bra som nytt’. Alla produkter i vår webshop anger tydligt skicket. Vi erbjuder dessutom alltid 14 dagar öppet köp.

Välj vilken enhet som passar dig

Hos oss kan du själv bestämma vilken enhet du vill ha och i vilket skick. Ett alternativ är naturligtvis att sätta ett skal runt enheten så att repor eller bucklor inte längre syns. Produkter med villkoret ’synligt använt’ säljs till reducerat pris. Så det är bara att välja vad du föredrar!

Okej skick

Fullt funktionella produkter men med tydliga tecken på slitage såsom djupare repor, bucklor och märken. Repor på skärmen samt små färgskiftningar på förekommer.

Bra skick

Fullt funktionella produkter men med slitage. Det förekommer synliga tecken på användning, så som repor och skrapmärken. Skärmen kan ha ytliga repor men är fri från sprickor.

Mycket bra skick

Sparsamt använda produkter bra skick. Här kan du förvänta dig en produkt med mycket små tecken på användning. Inga, eller få minimala repor och andra märken på chassi.

Nyskick

Helt nya oanvända produkter.
Läs mer om skick
Stäng