Bli en miljöhjälte!

Kassera inte IT-utrustning som vi kan ge nytt liv!

”Reinvented IT, re-commerce eller refurbished IT?” Vi kallar det försäljning av begagnad IT. Vi gör det enkelt, säkert och hållbart. Vi är ReuseIT.

VÅR HISTORIA

Gammal är äldst!

Med en samlad branscherfarenhet på över 100 år erbjuder vi tjänster inom återanvändning av datorer, mobiler och andra IT-relaterade produkter.

Vi köper använd IT-utrustning från organisationer och företag. Därefter säkerhetsraderas informationsbärare och produkterna testas och rekonditioneras för att säljas vidare. Vår målgrupp är kunder både på den svenska och den europeiska marknaden. Bland våra kunder finns privatpersoner, företag och skolor.

Den positiva effekten av återanvändning av IT hos oss

En positiv påverkan på miljön!

Nytillverkning av teknik och IT-utrustning är ett av de största miljöhoten idag. Målet för ReuseIT är att förlänga livscykeln för dessa produkter och därmed minska miljöpåverkan. Att återvinna är bra men att återanvända är bättre!

Vi ger gammal IT-utrustning ett längre liv!

Vårt erfarna team av servicetekniker reparerar och renoverar IT-utrustning för att förlänga livslängden och därmed ge produkterna ett nytt liv. Alla våra produkter är grundligt genomgångna, testade, renoverade och säljs alltid med 12 månaders garanti.

Vi jobbar för att främja en cirkulär ekonomi!

Vi bidrar till minskad klimatpåverkan genom att använda, och återanvända, våra resurser på ett smartare sätt. Självklart ur både ett ekonomiskt och miljömässig perspektiv.

Får ni rätt ersättning för er gamla IT-utrustning!?

Med vår långa erfarenhet – över 20 år i branschen – har vi ett stort nätverk med säljkanaler för all typ av IT-utrustning vilket gör att vi kan maximera intäkten för utrustningen. Eller, använd vår portal och erbjud medarbetarna möjlighet att förmånligt köpa utrustningen. Våra digitala verktyg gör processen enkel, transparent och säker. Oavsett om ni vill få ut mesta möjliga för utrustningen, erbjuda era medarbetare att köpa utrustningen eller göra en god gärning genom att skänka till välgörenhet, så hjälper vi er på ett informationssäkert och hållbart sätt.

Återanvänd istället för att köpa nytt – mer för pengarna samtidigt som du bidrar till en mer hållbar miljö!

Alla våra produkter är genomgångna och testade av tekniker. Vi arbetar med kvalitet och trygghet och erbjuder 12 månaders garanti, fri frakt och retur på alla våra produkter.

Bli en miljöhjälte du också!

Besök vår webbshop