Bli en miljöhjälte!

Kassera inte IT-utrustning som vi kan ge nytt liv!

”Reinvented IT, re-commerce eller refurbished IT?” Vi kallar det försäljning av begagnad IT. Vi gör det enkelt, säkert och hållbart. Vi är ReuseIT.

VÅR HISTORIA

Gammal är äldst!

Med en samlad branscherfarenhet på över 100 år erbjuder vi tjänster inom återanvändning av datorer, mobiler och andra IT-relaterade produkter.

Vi köper använd IT-utrustning från organisationer och företag. Därefter säkerhetsraderas informationsbärare och produkterna testas och rekonditioneras för att säljas vidare. Vår målgrupp är kunder både på den svenska och den europeiska marknaden. Bland våra kunder finns privatpersoner, företag och skolor.

Den positiva effekten av återanvändning av IT hos oss

En positiv påverkan på miljön!

Nytillverkning av teknik och IT-utrustning är ett av de största miljöhoten idag. Målet för ReuseIT är att förlänga livscykeln för dessa produkter och därmed minska miljöpåverkan. Att återvinna är bra men att återanvända är bättre!

Vi ger gammal IT-utrustning ett längre liv!

Vårt erfarna team av servicetekniker reparerar och renoverar IT-utrustning för att förlänga livslängden och därmed ge produkterna ett nytt liv. Alla våra produkter är grundligt genomgångna, testade, renoverade och säljs alltid med 12 månaders garanti.

Vi jobbar för att främja en cirkulär ekonomi!

Vi bidrar till minskad klimatpåverkan genom att använda, och återanvända, våra resurser på ett smartare sätt. Självklart ur både ett ekonomiskt och miljömässig perspektiv.

Får ni rätt ersättning för er gamla IT-utrustning!?

Med vår långa erfarenhet – över 20 år i branschen – har vi ett stort nätverk med säljkanaler för all typ av IT-utrustning vilket gör att vi kan maximera intäkten för utrustningen. Eller, använd vår portal och erbjud medarbetarna möjlighet att förmånligt köpa utrustningen. Våra digitala verktyg gör processen enkel, transparent och säker. Oavsett om ni vill få ut mesta möjliga för utrustningen, erbjuda era medarbetare att köpa utrustningen eller göra en god gärning genom att skänka till välgörenhet, så hjälper vi er på ett informationssäkert och hållbart sätt.

Återanvänd istället för att köpa nytt – mer för pengarna samtidigt som du bidrar till en mer hållbar miljö!

Alla våra produkter är genomgångna och testade av tekniker. Vi arbetar med kvalitet och trygghet och erbjuder 12 månaders garanti, fri frakt och retur på alla våra produkter.

Bli en miljöhjälte du också!

Besök vår webbshop

Skick

Vilket skick håller produkterna?

Vi säljer professionellt renoverade datorer, mobiler och tablets hos oss på www.reuseit.se. Alla våra produkter är grundligt genomgångna, testade och renoverade av våra erfarna tekniker. De begagnade produkterna vi säljer är i mycket bra skick och våra kunder säger ofta att produkterna ser nya ut även om de har varit använda tidigare under något eller några år. Om det förekommer kosmetiska fel utöver normalt slitage så anges det i produktbeskrivningen. Eftersom de har använts tidigare kan det finnas repor eller bucklor i enhetens chassi. Varje renoverad produkt vi säljer är unik. Vårt mål är att återanvända största möjliga del av inkommande enheter och därför erbjuder vi möjligheten att köpa produkter under tre olika graderingar: ’synligt använt’, ’lite använt’ och ’så bra som nytt’. Alla produkter i vår webshop anger tydligt skicket. Vi erbjuder dessutom alltid 14 dagar öppet köp.

Välj vilken enhet som passar dig

Hos oss kan du själv bestämma vilken enhet du vill ha och i vilket skick. Ett alternativ är naturligtvis att sätta ett skal runt enheten så att repor eller bucklor inte längre syns. Produkter med villkoret ’synligt använt’ säljs till reducerat pris. Så det är bara att välja vad du föredrar!

Okej skick

Fullt funktionella produkter men med tydliga tecken på slitage såsom djupare repor, bucklor och märken. Repor på skärmen samt små färgskiftningar på förekommer.

Bra skick

Fullt funktionella produkter men med slitage. Det förekommer synliga tecken på användning, så som repor och skrapmärken. Skärmen kan ha ytliga repor men är fri från sprickor.

Mycket bra skick

Sparsamt använda produkter bra skick. Här kan du förvänta dig en produkt med mycket små tecken på användning. Inga, eller få minimala repor och andra märken på chassi.

Nyskick

Helt nya oanvända produkter.
Läs mer om skick
Stäng