ReuseIT

Återanvändning av IT-produkter

Leverans

Hjälp! Min beställning har försvunnit eller stulits

I händelse av att din beställning har blivit borttappad/förlorad av transportören, stulits eller givits till fel person ska du veta att vi är här för att hjälpa dig, och vi kommer att göra allt i vår makt för att åtgärda situationen.

Här är processen för att begära ersättning för förlorade/stulna beställningar:

Säljaren kommer erbjuda dig en ersättning eller en återbetalning om varan inte längre finns i lager. MEN för att kunna göra detta måste säljaren först inleda en utredning med transportföretaget. För att säljaren ska kunna starta denna process behöver hen hjälp från dig. Säljaren behöver följande information:

  • ett foto eller en kopia av din legitimation
  • Ett skriftligt och undertecknat dokument, som förklarar att du inte har tagit emot paketet.
  • Det måste också framgå från undertecknade dokumentet, att ifall transportföretaget hittar beställningen och försöker leverera den ursprungliga beställningen, kommer du att avvisa paketet.När dessa dokument har lämnats in kommer säljaren att öppna ett krav hos transportföretaget.

Skick

Vilket skick håller produkterna?

Vi säljer professionellt renoverade datorer, mobiler och tablets hos oss på www.reuseit.se. Alla våra produkter är grundligt genomgångna, testade och renoverade av våra erfarna tekniker. De begagnade produkterna vi säljer är i mycket bra skick och våra kunder säger ofta att produkterna ser nya ut även om de har varit använda tidigare under något eller några år. Om det förekommer kosmetiska fel utöver normalt slitage så anges det i produktbeskrivningen. Eftersom de har använts tidigare kan det finnas repor eller bucklor i enhetens chassi. Varje renoverad produkt vi säljer är unik. Vårt mål är att återanvända största möjliga del av inkommande enheter och därför erbjuder vi möjligheten att köpa produkter under tre olika graderingar: ’synligt använt’, ’lite använt’ och ’så bra som nytt’. Alla produkter i vår webshop anger tydligt skicket. Vi erbjuder dessutom alltid 14 dagar öppet köp.

Välj vilken enhet som passar dig

Hos oss kan du själv bestämma vilken enhet du vill ha och i vilket skick. Ett alternativ är naturligtvis att sätta ett skal runt enheten så att repor eller bucklor inte längre syns. Produkter med villkoret ’synligt använt’ säljs till reducerat pris. Så det är bara att välja vad du föredrar!

Okej skick

Fullt funktionella produkter men med tydliga tecken på slitage såsom djupare repor, bucklor och märken. Repor på skärmen samt små färgskiftningar på förekommer.

Bra skick

Fullt funktionella produkter men med slitage. Det förekommer synliga tecken på användning, så som repor och skrapmärken. Skärmen kan ha ytliga repor men är fri från sprickor.

Mycket bra skick

Sparsamt använda produkter bra skick. Här kan du förvänta dig en produkt med mycket små tecken på användning. Inga, eller få minimala repor och andra märken på chassi.

Nyskick

Helt nya oanvända produkter.
Läs mer om skick
Stäng