Reuseit logo white
26 mars, 2020
https://i0.wp.com/reuseit.se/wp-content/uploads/2020/03/shop.jpg?fit=900%2C495&ssl=1

ReuseIT lanserar webshop med fokus på återanvändning

Sju av tio svenskar kan tänka sig att köpa begagnad elektronik, och allra helst vill de göra inköpen hos en professionell återförsäljare. Efter en tid av omfattande uppbyggnad av kärnverksamheten tar vi nu nästa steg och lanserar ReuseIT.se – ett nytt affärsområde med hög tillväxtpotential som möter den ökande efterfrågan på långsiktigt hållbar konsumtion. ReuseIT erbjuder ett av marknadens bredaste utbud av begagnade kvalitativa IT-produkter och därtill olika betalningsmöjligheter för såväl privatpersoner som företag och organisationer. Vi erbjuder dessutom uthyrning på både kortare och längre kontrakt.

Gammal är äldst! ReuseIT har funnits länge i branschen och har en samlad branscherfarenhet på över 100 år. Vi köper använd IT-utrustning från organisationer och företag. Därefter säkerhetsraderas informationsbärare och produkterna testas och rekonditioneras för att säljas vidare. Målet för ReuseIT är att förlänga livscykeln för dessa produkter och därmed minska miljöpåverkan.

Idag är det vanligt att köpa en begagnad bil, båt eller cykel. Så varför inte en begagnad dator? Vi arbetar med kvalitet och trygghet och erbjuder 12 månaders garanti, fri frakt och retur på alla våra produkter. Vår målgrupp är kunder både på den svenska och den europeiska marknaden. Bland våra kunder finns privatpersoner, företag och skolor.