Reuseit logo white

Våra tjänster

Vi löser ert IT-behov

Think Green – Work happy!

ReuseIT erbjuder kvalitativ IT-utrustning som är anpassad efter dina behov. Vi skräddarsyr köp- och hyrlösningar för företag, organisationer, skolor och kommuner. Genom att aktivt välja att investera i återanvänd IT kan ni spara pengar utan att kompromissa med kvalitén, samtidigt som ni gör en insats för miljön. Vi kallar det Think Green – Work happy! Läs mer
Think Green - Work happy!

Sälj till oss

Återtag av er IT-utrustning!

Vi sätter värde på begagnad IT-utrustning. Med mångårig erfarenhet och stor kunskap om andrahandsmarknaden inom IT kan vi finna nya möjligheter för begagnad utrustning. Med säker IT-hantering som specialitet erbjuder vi unika lösningar och tjänster. Nyckelord i vår verksamhet är säkerhet, kompetens och kvalitet.

Läs mer om återtag
Återtag av er IT-utrustning!

Rent and ReuseIT

Hyr din utrustning – hållbart och kapitalsmart!

Rent and ReuseIT är en smidig och kostnadseffektiv finansieringslösning för IT-utrustning som garanterar en hållbar hantering av eran uttjänta utrustning efter hyresperiodens slut.

Vikten av ett hållbart företagande har aldrig varit mer aktuellt. Med Rent & ReuseIT bidrar ni till den cirkulära ekonomin genom att säkerställa att er gamla IT-utrustning får en förlängd livslängd när de inte längre fyller sin nytta hos er.

Läs mer om hyra
Hyr din utrustning - hållbart och kapitalsmart!

Våra tjänster

Konfigurationstjänster

Vi hjälper er att förbereda er utrustning innan de når användaren. Det kan vara allt från avemballering, mjukvaruinstallation, stöldmärkning, utleverans till på platsen installation m.m.

Läs mer
Konfigurationstjänster
Om oss

Vi är en del av Elanders

Vi köper använd IT-utrustning från organisationer och företag. Därefter säkerhetsraderas informationsbärare och produkterna testas och rekonditioneras för att säljas vidare. Målet för ReuseIT är att förlänga livscykeln för dessa produkter och därmed minska miljöpåverkan. Vår målgrupp är kunder både på den svenska och den europeiska marknaden. Bland våra kunder finns privatpersoner, företag och skolor. Sedan mars 2021 ingår ReuseIT inom Elanders AB (publ). Koncernen har cirka 7 000 anställda i ett 20-tal länder på fyra kontinenter och en årlig omsättning på över 13 miljarder kronor.

Mer om Elanders
Vi är en del av Elanders