Reuseit logo white

Think Green - Work happy!

Vi löser ert IT-behov

Spara kostnader och värna om miljön!

ReuseIT erbjuder kvalitativ IT-utrustning som är anpassad efter ert behov. Vi skräddarsyr köp- och hyrlösningar för företag, organisationer, skolor och kommuner. Genom att aktivt välja att investera i återanvänd IT kan ni spara pengar utan att kompromissa med kvaliteten, samtidigt som ni gör en insats för miljön. Vi kallar det Think Green – Work happy!

Med gemensam syn och nära samarbete bidrar vi till minskad klimatpåverkan samtidigt som vi främjar den cirkulära ekonomin. Vi uppmuntrar till cirkulär användning av IT-produkter, detta genom att erbjuda våra företagskunder att sälja tillbaka sina IT-produkter till oss. Alla produkter vi köper in säkerhetsraderas och genomgår en grundlig rekonditioneringsprocess för att sedan säljas vidare via vår webbshop. På så sätt kan utrustningen användas i fler livscykler. Detta har en positiv inverkan på miljön genom att vi minskar koldioxidavtrycket och förbättrar resursanvändningen.

Bli en miljöhjälte ni också – återanvänd istället för att köpa nytt. Smart, prisvärt och hållbart!

Kontakta oss
Vill du veta hur vi kan hjälpa er?
Kontakta mig så berättar jag mer.
Spara kostnader och värna om miljön!
Agne Nilsson

Grundare ReuseIT Sweden AB

agne.nilsson@reuseit.se

Vår webbshop

Brett utbud av begagnade IT-produkter

Alla våra produkter är genomgångna och testade av tekniker. Vi arbetar med kvalitet och trygghet och erbjuder 12 månaders garanti, fri frakt och 14 dagars öppet köp på alla våra produkter.

Bli en miljöhjälte ni också!

Besök vår webbshop
Brett utbud av begagnade IT-produkter