Reuseit logo white

Konfigurationstjänster

ReuseIT services

Låt oss ta hand om din leverans

Med lång erfarenhet av logistik, lager och konfiguration erbjuder vi en rad produktnära tjänster. Våra säkra lager har hög kapacitet och lageryta som skapar möjligheter att förädla dina produkter och hantera hela leveransen, inklusive installation ute hos din kund – kostnadseffektiva lösningar som låter dig och ditt företag fokusera på er kärnverksamhet. Vi kan erbjuda; medpack av kundanpassade välkomstbrev, konfiguration av datorer, registrering av garantier, specialleveranser, installation ute hos din kund tillsammans med partners och allt där i mellan.

På vårt lager kan vi erbjuda enstaka uppdrag inom applicering av tillbehör, reparationer och givetvis återtag. Men vi kan också avlasta ert bolag och ta ansvar för hela livscykelshanteringen.

Låt oss ta hand om din leverans

Exempel på tjänster

Märkning av produkt
På vårt lager kan dina produkter få unik uppmärkning med exempelvis produktnummer, löpnummer eller namn på mottagare.

Applicering av tillbehör
Vi kan göra din leverans personligare och komplett genom att redan innan leverans montera skärmskydd, sätta på ett skal eller applicera annat tillbehör.

Enrollment-tjänster
Dessa används för att automatisera registreringen av mobil enhetshantering (MDM-registrering) och förenkla grundinställningen av enheter utan handpåläggning. På så sätt blir dina enheter individanpassade från uppstart.

Förkonfiguration
Kom igång på 5 min. Vi kan erbjuda en mängd olika förkonfigurationer som underlättar och kortar ner tiden för mottagaren att komma igång på arbetsplatsen.

Exempel på tjänster

Kontakta oss

Vi tar hand om din leverans!

Vill du veta mer om våra konfigurationstjänster? Kontakta oss så återkommer vi till dig.