Handla smart med återanvända surfplattor, laptops och mobiltelefoner från ReuseIT

Vi kan alla hålla med om att teknik är dyrt. Vilket är anledningen till att vi handlar smart med begagnat och återvinner gamla mobiltelefoner, surfplattor och bärbara datorer från ReuseIT. Vi har ett brett urval av högkvalitativa renoverade telefoner, surfplattor och bärbara datorer. Våra mest populära modeller så som iPhones, iPads, Macbooks och HP Chromebook. Bläddra igenom vårt lager online för att se allt vi har att erbjuda.

Köp begagnad IT-utrustning

Med ReuseIT kan du köpa begagnade bärbara datorer, surfplattor och mobiltelefoner till en bråkdel av kostnaden för nya enheter. Och eftersom de tidigare har ägts av någon annan är de här föremålen inte bara billigare att köpa utan också bättre för miljön. Om du letar efter en elektronisk enhet som bäst passar dina behov kan du kolla in vår webbshop. Vi hjälper dig gärna om du har några frågor!

Sälj begagnad IT-utrustning

Vi på ReuseIT vet att det finns många alternativ när det gäller att sälja dina begagnade surfplattor, bärbara datorer och mobiltelefoner. Vi vet också att vi har en del arbete framför oss för att du ska kunna välja oss som din favoritåterförsäljare. Så låt oss tala om varför du ska sälja din begagnade teknik med ReuseIT:

Vi köper alla typer av begagnad teknik! Vår inköpsgrupp är öppen för vilka enheter de kommer att köpa från våra kunder. Om du vill sälja en iPad eller en MacBook Pro – vi tar emot den!

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för alla renoverade enheter! Våra priser för renoverade varor är mycket konkurrenskraftiga jämfört med auktionswebbplatser på nätet.

Återvinn din IT-utrustning

ReuseIT återvinner all sin använda teknik. Vid köp av en begagnad dator, surfplatta eller mobiltelefon från ReuseIT är den redo att användas och du kommer inte att öka ditt koldioxidavtryck.

Alla våra produkter är renoverade av utbildade tekniker som endast använder kvalitetsdelar så att du får ut det mesta av ditt köp – garanterat!

När ReuseIT-kunder returnerar sina enheter efter att de slutat använda dem återvinner vi alla material som ingår i varje produkt genom vår certifierade återvinningspartner. Detta inkluderar gamla datordelar som moderkort, nätaggregat och hårddiskar samt batterier från mobiltelefoner och bärbara datorer (om tillämpligt).

ReuseIT tar bort all programvara på alla returnerade produkter innan de är skickade till återvinning. Detta bidrar till att garantera maximal säkerhet så att ingen personlig information blir stulen från din enhet genom att hacka sig in i den på distans via webben när den har sålts.

Om oss och vårt hållbara synsätt

ReuseIT är en av de ledande leverantörerna av begagnad teknik, inklusive bärbara datorer, surfplattor och mobiltelefoner. Vårt stora utbud av produkter är tillgängliga för försäljning eller uthyrning. Våra kunder får en miljövänlig lösning på deras datorbehov genom att erbjuda dem möjligheten att köpa renoverade produkter till en bråkdel av kostnaden för nya produkter.

Vi tror på hållbarhet genom återanvändning. Varje produkt vi säljer är helt renoverad innan den säljs eller hyrs ut igen. ReuseIT har varit verksamma i över 30 år och under den tiden har vi etablerat oss som en av de mest betrodda elektronikåterförsäljarna på Internet.

GDPR, säkerhet & dataradering

Konfidentiell information och företagsspecifika uppgifter blir lagrade tillsammans med andra spår av användarna i företagens datorer. När produkterna kommer till vårt säkerhetscenter, raderas all data och information på ett säkert sätt som uppfyller kraven enligt GDPR-standard. Företagen (säljarna) får ett raderingscertifikat och produkten är redo för nästa steg i vår process

Funktionstest och renovering

Alla produkter funktionstestas grundligt av våra erfarna tekniker för att avgöra om något behöver bytas ut, kan vara hårddisk, RAM-minne eller något annat, för att ni ska få en hållbar produkt. Alla våra produkter graderas efter en skala A-C. Vilken gradering produkten har framgår på produkten och där kan ni läsa mer vad det innebär.

Garanti, öppet köp och support

När du väljer att köpa begagnad dator, telefon eller surfplatta hos oss på ReuseIT från ni alltid en noggrant testad och kvalitativ produkt. För att göra det ytterligare tryggt för er ingår det alltid 12 månaders garanti, öppet köp och fri support. Dessutom till ett pris som är gynnsamt för både dig och miljön. Det är det vi kallar för att vara en “miljöhjälte”.

En positiv påverkan på miljön!

Nytillverkning av teknik och IT-utrustning är ett av de största miljöhoten idag. Målet för ReuseIT är att förlänga livscykeln för dessa produkter och därmed minska miljöpåverkan. Att återvinna är bra men att återanvända är bättre!

Att ta med sig: Var smart och spara pengar genom att köpa högkvalitativ begagnad teknik från ReuseIT

Det som du kan dra nytta av här är att du kan köpa begagnad IT-utrustning av hög kvalitet från ReuseIT för en bråkdel av kostnaden för ny utrustning. Det betyder att du får mer pengar att spendera på andra saker, som din familj eller en semester. Det innebär också mindre avfall i vår miljö.

Sammanfattningsvis

Vi hoppas att det var intressant för dig att lära dig mer om vårt företag och de tjänster vi erbjuder. Vi har många fler produkter tillgängliga i vårt lager som kanske är precis vad du behöver eller åtminstone något som ligger nära det! Om du inte hittar din idealiska enhet idag, kom tillbaka snart eftersom vi uppdaterar vårt lager regelbundet med nya produkter som ständigt läggs till.

Hej miljöhjälte!

Registera dig och få 5% i rabatt på ditt nästa köp!

Var även först med att få alla sköna deals.

Genom att anmäla dig godkänner du vår integritetspolicy.