Värdera och panta din IT-utrustning på Kjell & Company

ReuseIT har inlett ett spännande samarbete med Kjell & Company. Syftet är att vi tillsammans kan göra det enklare för privatpersoner att värdera, panta och få betalt för begagnad IT-utrustning så som datorer, surfplattor och mobiltelefoner. Målsättningen med samarbetet är att förlänga livslängden på begagnad IT-utrustning och aktivt arbeta för en hållbar framtid.  

Såhär funkar det

Värdera: Värderingen av er utrustning gör ni på Kjell & Company´s hemsida. Följ stegen för värdering så får du ett uppskattat värde. Du kan också bli ombedd att välja i vilken butik du vill panta din dator, surfplatta eller mobil. När du är klar får du en bekräftelse via mejl.

Lämna in i butik: Bekräftelsen visar du upp i butiken när du lämnar in din produkt. Säljaren gör en snabb utvärdering av laptop, surfplatta eller mobil (stationära datorer skickas i väg) för att kontrollera att den information du angett stämmer. Nästa steg är betalningen.

Få betalt: Väljer värdecheck som betalning får du ytterligare 10 % att handla för hos Kjell & Company. Men om du hellre vill ha pengarna överförda till ditt bankkonto förs summan över så fort enheten har tagits emot och genomgått ett slutgiltigt test av vår oss på ReuseIT.

Läs mer om hur tjänsten funkar på Kjell & Company

Hej miljöhjälte!

Registera dig och få 5% i rabatt på ditt nästa köp!

Var även först med att få alla sköna deals.

Genom att anmäla dig godkänner du vår integritetspolicy.